Hoofdsponsors

Limdak 1___CMYK_300.jpg
lotto.jpg

Waar?

Bosbessenpleintje
Opoeteren-Maaseik

Klik hier voor de route

 

 


 

20ste Oeterfeesten uitgesteld tot 2022

 

 

Geen Oeterfeesten in 2021

 

De Koninklijke Fanfare Sint-Dionysius Opoeteren en het stadsbestuur van Maaseik hebben met pijn in het hart beslist om, na de editie 2020, ook de Oeterfeesten van 2021 te annuleren.

 

Het coronavirus blijkt ook voor evenementen een hardnekkig beestje. Noodzakelijke voorbereidingen hebben niet of onvoldoende kunnen plaatsvinden door de vele onzekerheden. Onzekerheden op vlak van de maatregelen - wat kan en wat kan niet - maar ook financiële onzekerheden. De organisatie van een evenement als de Oeterfeesten vergt immers een aanzienlijke investering vooraf. Zonder zicht op een geslaagde editie met veel volk, en zonder broodnodige sponsoring, is de organisatie financieel onmogelijk. Ook zou het bijzonder jammer zijn om de twintigste editie van het driedaags dorpsfeest op halve kracht te organiseren.

 

Maar niet getalmd. Hopelijk is het einde van de pandemie nu echt in zicht en kunnen we ons volop concentreren op de Oeterfeesten van 2022. Samen met de inwoners en bezoekers van Opoeteren maken we er een onvergetelijke feesteditie van.